IZBIRA RAZVOJNIH PRIORITET ŠOLE

Na podlagi rezultatov analize SELFIE in našega mnenja o tem, kaj je za naše učence in strokovne delavce najpomembneje, da krepimo, smo za šolsko leto 2022/2023 izbrali dve razvojni prioriteti, to sta pedagogika: izvajanje v učilnici in digitalne kompetence učencev.

Področje digitalne kompetence učencev smo izbrali, ker menimo, da so digitalne spretnosti nujne v sodobnem svetu. Nam pomembna področja znotraj teh kompetenc, ki jih želimo še dodatno okrepiti, so varna raba spleta, poznavanje in upoštevanje spletnega bontona, odgovorno vedenje na spletu in iskanje informacij ter preverjanje resničnosti informacij na svetovnem spletu. Posebno pozornost bomo posvetili učenju komuniciranja z uporabo digitalnih tehnologij ter krepitvi zavedanje o avtorskih pravicah med učenci in učitelji.

Področje pedagogika: izvajanje v učilnici smo izbrali, ker želimo bolj izkoristiti možnosti, ki nam jih ponuja digitalna tehnologija. Želimo izbrati in ponuditi učencem boljši digitalni material, ki jih bo bolj pritegnil in bolj motiviral k učenju.

(Skupno 130 obiskov, današnjih obiskov 1)