Učenke in učenci razredne stopnje so nam poslali izdelke, ki so jih naredili v okviru pouka, nekateri pa so ustvarjali tudi v svojem prostem času.

Učenci in učenke petega razreda so pri likovni umetnosti risali ptičje hišice in to kar z radirko. Najprej so z ostanki šiljenja svinčnika prebarvali list papirja, nato pa z radirko narisali ptičjo hišico in ptičke. Poglejte, kaj je nastalo.


Učenci in učenke petega razreda so pri likovni umetnosti izdelovali makete hiš. Izdelke so delali več dni, uporabili so material, ki so ga imeli doma. Pokazali so veliko mero iznajdljivosti in domišljije. Oglejte si, kakšne hiše jim je uspelo narediti.Družina, Špela, 2. razredJesen, Ajda, 1. razredJesenska opravila na polju, Luka, 1. razredKorona napada Zemljo, Zala, 3. razredKorona, Zala, 3. razredNarava, Zala, 3. razredPes, Leon, 4. razredJež, Jure, 4. razredVeverica, Aneja, 4. razredPajki, Aneja, 4. razredKipec balerine, Tina, 4. razredLev, Enei, 1. razredLand Art, Anja, 3. razred

Billie Eilish, Lana, 5. razredŽirafi, Lana, 5. razredVeverica, Miran, 2. razredVeverica, Špela, 3. razredNarava, Gašper, 1. razred(Skupno 194 obiskov, današnjih obiskov 1)