Osnovna šola Senovo je bila v četrtek, 5. maja 2022, organizator področnega tekmovanja za mlajše učenke v mali odbojki, kamor so se ekipe uvrstile na podlagi uvrstitev na občinskem tekmovanju.
V prvi tekmi so se naše učenke pomerile z domačinkami in nesrečno izgubile v podaljšani igri tretjega niza, kjer so bile večji del niza v prepričljivem vodstvu, vendar z nekaj napakami  ob koncu niza so domačinke srečno slavile. Škoda, ker je to ob koncu odločalo o drugem mestu.
V drugi tekmi je naša šola igrala z najboljšo ekipo tekmovanja OŠ Leskovec, ki je tekmo zanesljivo dobila z rezultatom 2 : 0.
Sledili sta še dve tekmi z ekipama brežiške občine in dve zmagi, najprej z OŠ Globoko 2 : 1 in v zadnji tekmi z ekipo OŠ Dobova,  rezultat 2 : 0, kar je na koncu zadoščalo za 3. mesto.
Za ekipo naše šole so nastopile: Lia Lucija Pinoza, Nika Radej, Nuša Perc, Kiara Blatnik, Zala Klenovšek, Eva Virant, Martina Šutar, Bina Katarina Groboljšek in Ajda Budna. Žal je na tekmovanju manjkala Žana Plazar, ki se je poškodovala na pripravah na tekmovanje  in bi nam zelo koristila v borbi za drugo mesto.
(Skupno 219 obiskov, današnjih obiskov 1)