KAKO V VRTEC OD 18. 5. 2020 DALJE?
(Izjava pred vstopom otroka v vrtec)

 

  1. Ob prihodu otroka prinesite podpisano izjavo (IZJAVA STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V VRTEC). V vrtec bomo vključevali samo zdrave otroke. V primeru pojava kakršnih koli bolezenskih znakov v vrtcu, ste starši dolžni takoj priti po otroka.
  2. Otroka v vrtec pripelje in odpelje ena stalna odrasla oseba iz istega gospodinjstva. Odrasla oseba mora imeti zaščitno masko.
  3. Odrasla oseba, ki vstopa v vrtec, si mora pred vhodom razkužiti roke.
  4. Če sta v garderobi že več kot 2 osebi, prosimo počakajte, da se uredijo in gredo proti igralnici, vi pa šele potem vstopite.
  5. Oddaja otrok ob prihodu v vrtec je ob vratih igralnice. V igralnice odrasle osebe ne stopajo in ohranjajo varnostno razdaljo 1,5m do strokovnega delavca.
  6. Otrok lahko od doma prinese samo dudo in/ali ninico, ki ostane shranjena na ustreznem mestu v vrtcu. Strokovni delavci dudo vsakodnevno ustrezno očistijo.
  7. Otroci naj ne prinašajo igrač, knjig in drugih predmetov v vrtec.
  8. Rezervna oblačila naj imajo otroci s sabo kot običajno. S seboj naj imajo tudi vrečko, v katero lahko damo umazana in morda mokra oblačila za pranje.
  9. Otroci iz vrtca ne bodo odnašali risbic in drugih izdelkov.
  10. Komunikacija med starši in strokovnimi delavci bo potekala samo preko telefona in elektronske pošte.
  11. Starši se po sprejemu otroka ne zadržujejo na vrtčevskih površinah.
  12. Oddajanje otrok iz skupin poteka pred vhodom v oddelek. Oseba, ki bo prišla iskat otroka, mora imeti masko. Otroka uredi v garderobi in poskuša čim hitreje zapustiti vrtčevske prostore. Če bosta v garderobi več kot 2 osebi, počakajte pred vhodom, da odidejo ven.
(Skupno 1.230 obiskov, današnjih obiskov 1)